Over mij

Ik ben Thom Schuthof, geboren in 1967 en getrouwd. Ik ben registeraccountant (RA) en bedrijfseconoom (drs.). Ik heb ruim 10 jaar als accountant gewerkt en de afgelopen 20 jaar heb ik als interim-manager uiteenlopende financiële functies in het bedrijfsleven vervuld.

Vanwege mijn achtergrond en opleiding ben ik jaren geleden als adviseur betrokken geraakt bij een echtscheiding, en toen nog keer, en nog een keer. Het familierechtelijke aspect en het belastingaspect sprak mij erg aan en ik merkte dat ik het erg leuk vond om mensen te helpen.

Een logische keuze dus om een praktijk als scheidingsadviseur te starten.

Ik heb een aantal specialistische opleidingen gevolgd op het gebied van echtscheidingen voor particulieren en op het gebied van echtscheidingen voor ondernemers. Om mijn kennis up-to-date te houden ben ik aangesloten bij De Scheidingsdeskundige, volg ik de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving op nauwe voet en volg ik regelmatig cursussen ter opfrissing. Al met al heb ik daarmee de kennis en ervaring om u goed van dienst te zijn.

Of u nu samen of alleen komt, ik begeleid op een deskundige, eerlijke en open wijze uw echtscheiding.

“De heldere uitleg over de voordelen en nadelen van de verschillende mogelijkheden was verhelderend en door het inzichtelijk maken van de financiële gevolgen hebben wij de juiste keuzes kunnen maken.’

Vraag & Antwoord:

Ik ben ondernemer, heeft mijn partner recht op een deel van de onderneming?

Dat verschilt per situatie en is onder andere afhankelijk van wat er in de eventuele huwelijkse voorwaarden is geregeld, wanneer u bent getrouwd, wanneer u de onderneming ben gestart.