Tarieven

U wilt natuurlijk graag van te voren weten wat het goed regelen van een echtscheiding kost. Tijdens het eerste en gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek krijg ik een beeld van uw situatie en wensen.

Zijn er kinderen in het spel en welke leeftijd hebben die en moet er dus een ouderschapsplan opgesteld worden? Heeft u een koopwoning? Is er sprake van een eigen onderneming? Zijn er pensioen en/of lijfrentepolissen in het spel? Dit zijn voorbeelden van factoren die bepalen of een scheiding eenvoudig of complexer is.

Aan de hand van uw situatie en uw wensen bied ik u een vaste prijs aan.

Om u een idee te geven, voor € 2.250 (inclusief BTW) begeleid ik u bij een eenvoudige scheiding . Er wordt dan een convenant opgesteld waarin de afspraken rondom verdeling en alimentatie goed zijn vastgelegd, de eigen woning situatie wordt goed in beeld gebracht en beide (ex-)partners krijgen inzicht in het toekomstig besteedbaar inkomen.

” De gesprekken zijn zeer prettig verlopen en we zijn blij dat we ons hebben laten begeleiden, mede door de begeleiding van Thom hebben we alles goed geregeld. En qua kosten is het fijn van te voren te weten waar je aan toe bent.”

Vraag & Antwoord:

Hoeveel heb ik maandelijks te besteden na mijn scheiding?

In principe is er na een scheiding voor beide ex-partners minder te besteden. Immers, kosten die tijdes het huwelijk of geregistreerd partnerschap gedeeld werden, zoals huisvestingskosten, worden niet langer gedeeld maar ieder heeft zijn eigen huisvestingskosten. lees meer over dit onderwerp